Final Geelen Reunion

Final Geelen Reunion


Zaterdag 13 april is het zover:
The FINAL GEELEN REUNION
De allerlaatste keer samenkomen met de discogangers van toen!!

Niet iedere band of artiest van de tijd van toen heeft het 30 jaar volgehouden, alleen de beste blijven over en die hebben we gevonden.

Niemand minder dan de formatie PPM Band is gecontracteerd voor de aller laatste
Geelen Reunie.
Dé band die hoge ogen opende bij het publiek van DE discotheken in de omstreken zoals Dancing Housemans in Montfort, Kubke in Helden en natuurlijk onze eigen Dancing Geelen in Haelen.

Het antwoord is eigenlijk simpel: Zet 5 topmuzikanten op een podium met zangeres Loes Lammertink, die niet alleen een van de mooiste zangeressen is die het entertainmentcircuit rijk is, maar die ook nog een gouden stem heeft. Laat vervolgens Stefan Schaminee doen waar hij geweldig in is: bassen. Vraag vervolgens Daniel Mouthaan of hij z'n gang wil gaan op gitaar. Geniet wanneer de afgestudeerde Dirk de grooves eronder legt op drums. Laat met een gerust hart de sounds over aan toetsenist Edwin Spoelman en... Plaats tot slot het geheel onder de bezielende leiding van Herman Beumers die als multiinstrumentalist en bandleider, maar misschien wel nog meer als prettig persoon al jaren een begrip is in Nederland. Wedden dat je een band hebt die al meer dan 30 jaar laat zien dat hun formule werkt? PPM: musici die zichzelf al jarenlang steeds weer opnieuw weten uit te vinden. Wanneer muziek spelregels kent, dan heeft PPM die geschreven. Ook de nieuwste formule die onder de naam ' PPM REQUEST ' binnenkort van start gaat belooft wederom een gouden vondst te zijn. Publiek dat middels formulieren in de zaal, sms, facebook of twitter direct een nummer aan kan vragen wat ook direct door de mannen zal worden uitgevoerd.
Kortom de laatste Geelen Reunie wordt ingevuld door één van de populairste bands van de afgelopen 30 jaar.
Tickets voor dit evenement zijn vanaf nu te koop via de link in dit evenement of via de link op onze website www.postkoets.com
let the memories live again !
Zaterdag 13 april
21.00u - 03.00u
De Postkoets - posthuisweg 13 - Horn
Tickets online: € 10,- ex fee
Doorsale: € 12,50

 

 https://www.ticketview.nl/shop/depostkoets