Horn zingt Hazes

Horn zingt Hazes


Vrijdag 21 juni

 

 

 

Horn Zingt Hazes
Een avond met H6

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes.
Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd', ‘De vlieger', ‘Zij gelooft in mij', ‘Ik leef m'n leven', ‘Bloed zweet en tranen' en al die andere prachtsongs. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!
In 2003 speelt Hazes een van zijn laatste concerten, kort daarna overlijd hij. Dit concert zal herinnerd worden als één van z'n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal was, bracht hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en werd daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezongen.
Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen ruim 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6' brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht.
Dit wil geen enkele Hazes fan en/of muziekliefhebber missen!!
Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003!
Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten voor jong en oud!
Leden:
John Denies - H6
Luuk Nengerman - Gitaar/Tourmanagement
Berry Vink - Piano
Joost Hagen - 1e trompet
John Nengerman - 2e trompet
Marijn Laurensse - Trombone
Douwe Laansma - Saxofoon
Raoul Sentken - Percussie
Froukje Swart - Backingvocals
Lejony Koster - Backingvocals
Rens Hardijzer - Drums
Rob Geerts - Bas
Cor Lievers - Keys/Accordeon
Luuk Nengerman - Gitaar/Management

 

Tickets

VVK POSTKOETS € 12,50

VVK ONLINE € 12,50 ex fee via onderstaande link

DAGKASSA € 17,50

 

https://www.ticketview.nl/shop/depostkoets